Ucuz gıdalar bakkallara geliyor

TAKİP ET

Türkiye'de geçtiğimiz yıllarda ülkenin dört bir tarafında kurulan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ki ürünler artık bakkallarda da satılabilecek.

Son dakika açıklandı! Tarım kredi ürünleri artık bakkallarda da satılacak - Türkiye'de geçtiğimiz yıllarda ülkenin dört bir tarafında kurulan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ki ürünler artık bakkallarda da satılabilecek. Gündeme düşen yeni gelişmelere göre imzaların atıldığı ifade edildi.

Toplamda 132 adet ürün artık mahalle bakkallarında da olacak.

 

UCUZ GIDALAR BAKKALA GELİYOR


Türkiye'de daha önce de sık sık gündeme gelen bakkal da TKM ürünlerinin satılması konusu bugün resmiyete kavuştu. KOOP Bakkal dönemi resmi olarak başlayacak. Vatandaş uygun fiyatlı kaliteli ürüne hasret kalırken; un, şeker, yağ gibi birçok temel gıda ürünlerinin başta olmak üzere toplamda 132 ürünün artık Tarım Kredi Marketleri'nde yer alan aynı fiyattan satılabileceği ifade edildi.

 

KOOP BAKKAL PROJESİ HAYATA GEÇİYOR


Yaşanan gelişmeyle ilgili Kamu Gündemi'nden Umut Köse'ye değerlendirmelerde bulunan Gezer Market esnafı Oktay Gezer, "24 yıllık esnafım. Hem vatandaş ihtiyacını giderir. En iyi yer en yakın yerdir. Piyasayı canlandırmak bakımından olumlu bir şey." dedi.

ucu gıda bakkal tarım kooperatif