Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok, ' Her Genç Bir Fidan, Her Fidan Bir Hayat'

TAKİP ET

 Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok ve yönetimi  Alparslan Türkeş'in doğum yılı anısına 300 adet fidan dikti.

Van'da kurulan Ülkü Ocakları, Zeve Şehitliğinde bulunan alanda Alparslan Türkeş’in anısına 300 adet fidan diktiğini açıkladı.

Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok öncülüğünde düzenlenen etkinlik Zeve Şehitliğinde korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok, ”Her Genç Bir Fidan, Her Fidan Bir Hayat şiarıyla Van Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yüz üçüncü doğum yılı münasebetiyle oluşturduğumuz Alparslan Türkeş hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirdik. Hareketimizin kurucusu Başbuğumuzun aziz hatırası için fidanları toprakla buluşturduk. Evlatları olarak bizler olduğumuz sürece Alparslan Türkeş'in ismi fikirleri, yaşam tarzı hiçbir zaman unutulmayacak, unutulmayacak ve her zaman yaşayacaktır. Oluşturduğumuz bu hatıra ormanına gözümüz gibi bakıp ismini hem burada hem de gönüllerde yaşatacağız” dedi.

Etkinliğe Ülkü Ocakları  yönetimi, Ortaöğretim, Asenalar, Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, MHP İlçe Başkanları,Kadın kolları  ve partililer katıldı.

Van haber , Van gazetesi - Haber
 

van van haber van gazetesi ülkü ocakları alparslan türkeş 300 adet fidan