Ünlü oyuncuya özel, Van'da portatif tuvalet kuruldu

TAKİP ET

Van ilinde flim çekimleri için gelen ünlü oyuncuya özel portatif tuvalet kurulduğu iddiası yer aldı.

Van - İddiaya göre; temizlik hasasiyeti olan ünlü usta oyuncu Altan Erkekli'nin Van Gevaş ilçesinde 2000 yılında çekimleri gerçekleşen "Vizontele" çekimlerinde tuvalet titizliği olduğundan dolayı oyuncuya özel portatif tuvalet kuruldu.

Van ilini dünyaya tanıtan Altan Erkekli'nin başarılı oyunculuğu, başarılı kariyerinin yanı sıra; özel titiz olduğunu biliyor muydunuz?

Oyuncu Altan Erkekli'nin hiç bilinmeyen tuvalet takıntısı ortaya çıktı. En son Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Güneşi Gördüm' filminde oynayan Erkekli dağ başındaki çekimlerde portatif tuvalet kurdurmuş.

Ünlü oyuncu konu hakkında şöyle konuştu: "Kars'ta yapılan çekimlerde tuvalete gitmemek için bazen üç gün tuvaletimi tutmak zorunda kalıyordum. 2640 metreye portatif özel tuvalet kabini kurulunca bu krizi yendim. Tuvalet konusunda çocukluğumdan beri çok titizim. Yolculuklarda temiz tuvalet bulamam diyerek mola yerlerinde yemek yemem."dedi. Bunun yanı sıra; Vizontele flim çekimlerinde yaşadığı zorluğunu ve özel portatif tuvalet kurulduğu da öne sürüldü.

VİZONTELE OYUNCULARI VE ÇEKİMLERİ 
Vizontele, 2000 yapımı, yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak'ın birlikte yaptığı, senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir Türk komedi sinema filmidir. Filmin hikâyesi Hakkâri'de geçmekteyse de burada çekim yapmanın zorluğu nedeniyle çekimler Van'ın Gevaş ilçesinde yapıldı. Çoğunlukla Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularının rol aldığı filmin 2003 yılında Vizontele Tuuba adlı bir devam filmi de çekildi.
Film, birçok yetenekli oyuncuyu bünyesinde barındırıyor. İşte bazı oyuncular ve rolleri:

- Yılmaz Erdoğan - Deli Emin
- Cem Yılmaz - Fikri
- Demet Akbağ - Siti Ana
- Cezmi Baskın - Latif
- Altan Erkekli - Nazmi Doğan
- Zeynep Tokuş - Asiye
- İclal Aydın - Reyhan
- Mesut Çakarlı - Rıfat
- Tolga Çevik - Nazif
- Şebnem Sönmez - Gülizar
- Şafak Sezer - Veli
- Tuncer Salman - Ahmet
- Erkan Can - Mela Hüseyin
- Erdal Tosun - Şeyhmuz ve daha birçok isim filmde rol almıştır. 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Keşfet - Google Keşfet - Google News

Van Van Haber Tuvalet