Ünlü sanayici Chiang Chen vefat etti

TAKİP ET

Chen Hsong Group (0057), grubun kurucusu ve onursal başkanı Chiang Chen'in geçtiğimiz Pazar günü (13.) ailesiyle birlikte 100 yaşında vefat ettiğini duyurdu.

Chiang Chen ünlü bir sanayicidir. 1958'de "Chen Hsong Makine Fabrikası"nı kurdu ve "Enjeksiyon Kalıplama Makinelerinin Kralı" olarak bilinir. Yan kuruluşu Chen Hsong Group, Hong Kong'da borsada işlem gören bir şirkettir ve şu anki piyasa değeri şu andaki piyasa değeridir. yaklaşık 1.28 milyar yuan.

Altı kızı ve bir oğlu olan Jiang Zhen, 2018'de resmen emekli oldu. O sırada, bayrağı altıncı kızı Jiang Liyuan ve yedinci oğlu Jiang Zhijian'a devretti. Jiang Liyuan, başkan olarak devraldı ve Jiang Zhijian, başkan yardımcısı oldu. Jiang Zhen'in ikinci kızı Jiang Liyun, siyasette aktifti ve Yasama Konseyi üyesi olarak görev yaptı.

"Chen Hsong Makine Fabrikası" 1958'de kuruldu

Grup, şirketin web sitesinde ilgili bilgileri açıkladı ve Dr. Jiang Zhen'in Heze, Shandong'da doğduğunu, ebeveynlerinin erken öldüğünü ve ailesinin fakir olduğunu belirtti. Ancak, hayatı boyunca çalışkan ve çalışkan olan Dr. Chiang, makine ve sanayi ile ayrılmaz bir bağa sahipti.1958'de "Chen Hsong Makine Fabrikası"nı kurdu ve Hong Kong'da tasarlanan ve üretilen ilk 10 onsluk vidalı enjeksiyon kalıplama makinesini piyasaya sürdü. Dikkat, o zamandan beri "Enjeksiyon Makinelerinin Kralı" olarak taçlandırılmıştır.


Resmi web sitesinde ayrıca, Chen Hsong Group'un Dr. Jiang'ın liderliğinde yavaş yavaş geliştiğine ve 1991 yılında Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası'na kote olduğuna ve enjeksiyon kalıplama makinesi üreticilerinde dünya lideri statüsünü kazandığına dikkat çekildi.

Hong Kong'un sanayi çevrelerinde bir lider olarak, Dr. Chiang Chen, reform ve açılıştan sonra anavatanın anakaraya giren ilk sanayici grubu olmasından her zaman endişe duymuştur.1986 gibi erken bir tarihte Shunde City'de bir ortak girişim kurmuştur. , Guangdong Eyaleti, anavatana hizmet etmek. Dr. Jiang'ın endüstrideki başarıları, Çin endüstrisinde benzeri görülmemiş bir örnek oluşturdu.
Chen Hsong Group şu anda 246.800 yuan ciro ile %2.87 düşüşle 2.03 yuan'da.

Tubittum

Chiang Chen