Untıl the Grave Van Genç Fenerbahçeliler Taraftar Topluluğundan Acılı Aileye Yardım Eli

TAKİP ET

Untıl the Grave Van Genç Fenerbahçeliler Taraftar Topluluğundan Acılı Aileye Yardım Eli uzattı.

Van Genç Fenerbahçeliler Taraftar Topluluğu, çatıdan düşen çocukların ailesine destek ve yardım ziyareti.

Van'da kısa süre önce dördüncü kattan düşen Yıldız Tekin (24) ile Cumali Tekin (21)'nin ailesini ziyarete giden Van Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu acılı ailenin dertlerini dinledi.

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Kevanli Toki'de dördüncü kattan düşen Yıldız Tekin (24) ile Cumali Tekin (21)'nin ailesini ziyarete giden Untıl the Grave Van Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu acı anneye yanında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini açıkladı.

Untıl the Grave Van Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu kendi aralarında yardım toplayarak acılı annenin birtakım eksikleri giderildi.

Untıl the Grave Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu olarak yakın zamanda şehrimizde kevenli TOKİ'de bir ailenin 2 çocuğunu çanak tamiri sonucu Çatıdan düşerek hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailesiyle bir araya gelip temel ihtiyaçlarını karşılandı.

Untıl the Grave Van Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu açıklamalarında; "Ne yazık ki bunun yetersiz olduğunu biliyoruz. Van'da bulunan tüm taraftar guruplarının ve tüm sivil toplum örgütlerinin aile için gerekli yardımları yapmalarını temenni ediyoruz."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 

van genç fenerbahçeliler taraftar gurubu van