Ürüm,"Van'ı Bilim ve Teknolojiyle Geleceğe Taşıyacağız"

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm, Ankara'da zemin etüdü uzmanlarıylbir araya gelerek depreme karşı alınacak tedbirleri masaya yatırdı.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm, Ankara'da zemin etüdü uzmanlarıyla bir araya gelerek depreme karşı alınacak tedbirleri masaya yatırdı. Bilim ve teknolojiyi kullanarak Van'a hizmete hazır olduklarını vurguladı.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm, teknolojinin gelişmesiyle birlikte depreme karşı daha etkili önlemler alınabileceğini belirtti. Ürüm, Ankara Ostim’de zemin etüdü çalışmaları yapan bir firmayı ziyaret ettiklerini ve depremle mücadele konusunda detaylı bir istişarede bulunduklarını açıkladı. 

Van ilinin deprem riskiyle yüzleştiğini vurgulayan Ürüm, bilimin rehberliğinde, insan hayatını olumlu etkileyen teknolojileri kullanarak Van'a hizmet için hazır olduklarını ifade etti.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, konuşmasının devamında şunları söyledi: Türkiye'nin Yüzyıl’ında kendi şehirlerinin yönetmeye talip olan adayların, ülkenin ve ilinin temel sorunlarına vakıf olması gerektiğini düşünüyorum. Yine kişiler, bu sorunlara çözümler üretebilmelidir dedi.

Ürüm, ziyaretin sonunda firma yetkililerine başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

van vanhaber Veysel Ürüm