Ürüm: Van, Türkiye'nin Önemli Büyük Şehirlerinden Biri Olacak!

TAKİP ET

Veysel Ürüm: "Van, 5 yıl içinde Türkiye'nin önde gelen büyük şehirlerinden biri olacak. Geçmişe takılmadan halkla işbirliğiyle başarılı olacağız."

Van'ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Veysel Ürüm, belediyeciliğin insan odaklı olduğunu vurgulayarak, stratejik planların önemli olduğunu ancak birbirine entegre bir yol haritasının olmazsa çözüm getirmeyeceğini söyledi.

Koordinasyon ve paydaşlar arasında entegrasyonun önemine dikkat çeken Ürüm, Van'ın geçmişte başkentlik yapmış bir il olmasıyla birlikte, şehrin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve kazandıkları takdirde bu ihtiyaçları hızla hayata geçireceklerini ifade etti.

Ürüm, belediyeciliğin zor olmadığını, önemli olanın halkı bu sürece dahil etmek olduğunu belirterek, Van'ın 5 yıl içerisinde Türkiye'nin en önemli büyük şehirlerinden biri haline geleceğine inandığını söyledi. Geçmişe takılmadan siyasette gerekli adımları atacaklarını ifade eden Ürüm, AK Parti aday adayları olarak birbirlerine destek olacaklarını ve Cumhurbaşkanı'nın 5 maddelik açıklamasında temayülün önemine vurgu yaptığını belirtti.

Ak Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Veysel Ürüm,“Belediyecilik insan odaklıdır. Allah izin verirse belediyecilikte stratejik planlar önemlidir ama stratejik planlar çözüm değildir. Birbirine entegre olan bir yol haritanız yoksa o sadece yazıldığı yerde kalır. Bizim koordinasyon anlamında birbirine bağımlı olabilecek paydaşlar üretmemiz lazım. Güzel bir memleket istiyorsak hep birlikte bunu başaracağız. Başaracağımıza inanıyorum. Belediyecilik çok zor bir olay değil. Yeter ki halkı bu işe dahil edelim. Van da geçmişte başkentlik yapmış bir il. Van’ın ihtiyaçlarını tespit ettik. Kazandığımız an bunları çok hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Van 5 yıl içerisinde Türkiye’nin en önemli büyük şehirlerinden biri haline gelecek. Biz geçmişe takılmayacağız. Siyasette yapılması gereken her şeyi yapacağız. AK Parti aday adayları olarak yapacağımız şey bellidir. Birbirimize destek olacağız. Yarın ki temayül yoklamasında teşkilatın aday adayları bellidir. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuyla ilgili 5 maddelik açıklama yaptı. Bu 5 maddeden biri de temayüldür. Temayül bu seçimde önemlidir.”diyerek, yarınki temayül yoklamasında teşkilatın aday adaylarını belirleyeceğini ve Cumhurbaşkanının bu konuda yaptığı 5 maddelik açıklamadan birinin temayül olduğunu hatırlattı.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Veysel Ürüm