Uygun fiyat ve kalitenin adresi 'Funda Pastahaneleri' 

TAKİP ET

Kentin birçok noktasında şube açarak istihdam ağını genişleten Funda Pastahaneleri diğer taraftan kaliteli üretimden ödün vermeden vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. 

Van’da uzun yıllardır sağlıklı ortamda kaliteden ödün verilmeden poğaça, tatlı, kuru ve yaş pasta üretimi yaparak vatandaşa hizmet veren Funda Pastahaneleri ilk gün ki özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


ÜRÜNLERİMİZ KENDİ İMALATIMIZDIR
Çalışmalarla ilgili konuşan Deniz Çetiz, Funda Pastahaneleri geçmişinin30 yıla dayandığını söyledi. Çetiz, “Van halkımızın hizmetindeyiz. Bütün ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Beş tane şubemiz var. Beş ayrı adresimiz içinde Tuşba ilçesinde bulunan şubemizden üretim yapıyoruz. Buradan imalatımızı sağlıyoruz” dedi. 


MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEĞİNE GÖRE HER TÜRLÜ PASTA ÇEŞİTLERİ VE TASARIMLARI YAPIYORUZ
Mevcut bulunan 5 şube dışında birçok noktaya şube açarak istihdama destek sağlamayı hedeflediklerini belirten Çetiz, “Her ürünün kendisine göre ustası var. Mesela;  yaz aylarında vazgeçilmez soğuk baklava, yaş pastalarımız bunlar çok tercih ediliyor. Kış aylarında sıcak tatlılarımız var, baklava türü çeşitlerimiz var. En çok tercih edilen ürünlerimiz klasik cevizli fıstıklı baklava çeşidimizdir. Kişiye özel pasta çeşitlerimiz bulunuyor. Kuru pastalarımız, doğum günü pastaları, özel gün pastaları ve çocuklar için pasta çeşitlerimiz mevcuttur. Müşterilerimizin isteğine göre her türlü pasta çeşitleri ve tasarımları yapıyoruz.  Şehrin diğer ucunda bir yerimiz daha var, daha çok şube açmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


AŞIRI BİR ZAM VERMEDİK KALİTEMİZDEN DE ÖDÜN VERMEDİK


Kaliteden ödün vermediklerin ve aynı gün ki aşkla hizmete devam ettiklerini ifade eden Çetiz, “En öncelikli amacımız ve hedefimiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmektir. Hizmeti daha ileri götürebilmek için daha çok şubeleşmek gerekiyor,  onun içinde çabalıyoruz inşallah devamını da temenni ediyoruz. Amacımız yüksek fiyat vermek değil zam gelecekse bile Van halkını düşünerek ona göre bir zam verilir. Biz aşırı bir zam vermedik kalitemizden de ödün vermedik kaliteyi de uyguna veriyoruz. Herkesi funda pastanelerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber- RUKİYE AYDEMİR , Van Haber

Van Haber