Uyuşturucu baronların satıcıları Van'da yakalandı

TAKİP ET

Van ilinde uyuşturucu haberleri, Kaçakçılık haberleri, kaza ve adam öldürme Van haberlerini yazmaktan sıkıldık siz daha sıkılmadınız mı?

Van ilinde ailelerin en büyük düşmanları zehir tacirlerine Van il Emniyet ekipleri operasyon düzenleyerek Uyuşturucu baronların satıcıları Van ilinde yakalandı.


Sokakta kaçak sigara satanlar ve barların önünde bekleyen ya da ara sokaklarda gençleri zehirleyen torbacılar yakalandı.

Van ilinde  07- 13/04/2023 tarihleri arasında gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda yapılan çalışmalar neticesinde; 10 adet Sentetik Ecza, 59,69 gram Metamfetamin, 5,87 gram Eroin, 7,89 gram Esrar ele geçirildi.


Van ilinde yapılan operasyon neticesinde gençleri zehirleyen 5 şüpheli şahıs, uyuşturucu ticareti yapan 7 şahısa, uyuşturucu kullanan ve bağımlı olan 12 şahısa yasal işlem yapıldı.

VAN’DA HALK ZEHİR TACİRLERİNE NE DEDİ?

“Van ilinde hergün yüzlerce gencimiz hayatına zehir tacirleri yüzünden gençliklerinden oluyorlar… Kendilerini kaybederek evlere ve sokakta bulunan araçlara saldırıyorlar… Buna bir çözüm bulmaları için yetkililer aralıksız çalışmalıdır. Van il Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunu başarıyor ama bunlar yetmiyor… Gençlerimize sahip çıkarak onlara doğru yolu göstermemiz gerekir. Bu zehir tacirlerinin baronlarını bularak cezai işlem yapılması gerekir. Gençlerimiz her gün bilerek ve/veya bilmeyerek hayatlarına son veriyor… Bu konuda devletimize güveniyoruz. Van ilinde bulunan ve Van haber gazetelerine de buradan seslenmek istiyorum. Onlarda haberlerinde insanlara doğru bilgi vermelerini istiyoruz.Herkes elini taşın altına koymalıdır.”

“Van ilinin sınır ticareti olması ve bu sınır ticaretinde çok sık karşılaştığımız bir durum. Bu durumu düzeltmemiz için Emniyet ekiplerine yardımcı olmalıyız. Şüpheli kişileri gördüğümüzde emniyete bildirmeliyiz. Aksi takdirde kısa zamanda Van ilinde birçok gencimiz kötü yollara sevk edilecekler… Gençlerimizi o durumda gördüğümüzde çok üzülüyorum. Genç kızlarımıza genelde musallat olan bu insan tacirlerine dikkat etmeliyiz. Burada anne ve babalara çok büyük görev düşmektedir. Evde kızlarını ara ara takip etmelidirler. Farklı bir durum gördüklerinde erkenden önlem almalıdırlar.”

Van Gazetesi – vanhaber –  Son dakika van haber
 

vanhaber Van van haber zehir emniyet