Vali Balcı'dan 2024 yeni yıl ziyaretleri

TAKİP ET

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, 2024 yeni yıl hasebiyle bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Van Valisi Ozan Balcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile birlikte S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan, geçmiş olsun dileklerini ileten Valimiz, hasta yakınlarına çiçek verip çocuklara da kitap hediye etti. 

İl Sağlık Müdürü Muhammed Tosun’un da eşlik ettiği ziyarette Vali Balcı, vatandaşlarımıza şifa dağıtan sağlık personelinin de yeni yılını kutlayarak çiçek verdi.

YOL KONTROL ZİYARETİ
Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız ile birlikte Gevaş İlçesi Balaban Jandarma Yol Kontrol ve Uygulama Noktasındaki personeli ziyaret ederek yeni yılını kutladı.

Vali Balcı, jandarmalarla tek tek tokalaşarak “Hepiniz devlet millet adına zor şartlarda çok fedâkârâne görev yapıyorsunuz. Size müteşekkiriz. Yeni yılın size ve ailenize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah, kaza bela vermesin. Allah’a emanet olun” dedi.

PERSONEL ZİYARETİ
Van Edremit Polis Yol Kontrol ve Uygulama Noktasındaki personeli ziyaret ederek yeni yılını kutladı.

Valimiz tek tek polislerle tokalaşarak “Hepiniz devlet millet adına çok fedâkârâne görev yapıyorsunuz. Size müteşekkiriz. Yeni yılın size ve ailenize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah, kaza bela vermesin. Allah’a emanet olun” dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber