Vali, Vanlı işportacıyı es geçmedi

TAKİP ET

Balcı, Van merkezi dolaşarak esnafı ziyaret etti. Esnafları ziyaret ederken kestane satan işportacıyı es geçmedi ve kestane ikramını geri çevirmedi.

VAN - 25.01.2024 tarihinde akşam saatlerinde Van ili merkez esnaflarını ziyaret eden Vali Ozan Balcı, işportacı kestanecinin kestane ikramını geri çevirmedi. Van ilinde sokak satıcılarına yönelik Van Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin sıkı denetim ve engellerini göz önünde bulunulduğunda; Van Valisinin bu davranışı vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Van ilini sürekli gezen ve birçok esnafa sıkı denetimler uygulayan Vali Balcı’nın işportacı davranışı işportacıyı sevindirdi.

Van Valiliği resmi sosyal medyasında paylaşılan haberde ise; “Valimiz Sn. Ozan Balcı, çarşıyı dolaşarak esnafı ziyaret edip hayırlı, bereketli kazançlar diledi. Yolda karşılaştığı vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen Valimiz, çocuklara da kitap hediye etti.”denildi.

Açıklamada bulunan esnaf, “Van ilinde geldiği bugüne hizmetleri takdirliktir. İşportacıya yapılan bu davranış çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Van Valisi, eğitim ve yatırıma da önem vermektedir. Bunun haricinde her hemen her gün ilçe mahalle, esnaf demeden hizmetlerine devam ediyor ama Van Büyükşehir Belediyesi hakkında da birkaç başlık vermekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Bazı illerde olduğu gibi Van ilinde de Van Valimizin kimsenin haberi olmadan Hastane, Van Büyükşehir belediyesi ve birçok kurumu ziyaret etmelerinde fayda olduğunu düşünüyoruz.”dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Vali Van vanhaber esnaf