VAN 250 BİN SOSYAL KONUT KURASI - CANLI YAYIN İZLE

TAKİP ET

VAN 250 BİN SOSYAL KONUT KURASI - CANLI YAYIN İZLE, TOKİ öncülüğünde projenin gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Balcı, 'Van'da ilçelerle birlikte 2 bin 200 adet konut yapılacak ve bunun kurası için bir araya geldik. Projenin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi çerçevesinde Van’ın Erciş, Edremit, Gevaş, Özalp, Muradiye, Çaldıran ilçeleri için 2 bin 70 konutun kura çekimleri başladı.

 

Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonunda noter huzurunda ilk kurayı çeken Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, konutların hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurada ismi çıkan hak sahiplerinin isimleri ise tek tek okunup dijital ekrana yansıtıldı. Kura çekiminde açılış konuşması yapan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Balcı, projenin Cumhuriyet tarihin en önemli projelerinden bir olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde ve TOKİ öncülüğünde projenin gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Balcı, “Van’da ilçelerle birlikte 2 bin 200 adet konut yapılacak ve bunun kurası için bir araya geldik. Projenin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Van Basın , Van Haber , Van Haberleri

 

VAN 250 BİN SOSYAL KONUT KURASI - CANLI YAYIN İZLE

van 250 bin sosyal konut kurası konut kurası van haberleri Van Haber Van konut listesi