Van'a hizmet eden kurum müdürü emekliye ayrılıyor - Vanhaber

TAKİP ET

Van'da uzun süredir belirli görevlerde çalışan ve Van için hizmet eden Van sevdalısı Mehmet Yaşar, sosyal medyada paylaşımı büyük beğeni alarak, hüzünle cevaplandı.

Van Haber - Sosyal medyada paylaşımda bulunan Van Büyükşehirde Belediyesinde hizmet eden Mehmet Yaşar, takipçilerine ve severlerine hayat serüvenini anlattı.

Mehmet Yaşar, "Van Belediyesinde 1991 yılında memuriyet görevime başladım. İşletme fakültesi, İktisat Fakültesi ve Sosyal Bilimlerden mezunum. Van Belediyesi nezdinde, 1991-2004 yılları arasında Zabıta, Hukuk İşleri, Bilgi İşlem, İmar ve Muhasebe Tahakkuk memuru olarak,

2004 yılından itibaren de Van Belediye Başkanlığı ile Van Büyükşehir Belediyesi nezdinde; Satın Alma Müdürü, Özel Kalem Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter Vekili, Genel Sekreter Yardımcılığı, Hukuk Müşavirliği, Sendika Şube sekreterliği, spor yönetim kurulu üyeliği, Belediye şirketinde Genel Müdürlük ve şirket yönetim kurulu üyeliği görevlerini icra ettim.

Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosundan emekli olmak üzere emeklilik dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Kurumdaki bütün çalışanlara muvaffakıyetler diliyorum."dedi.
 
Van Haber - Van Gazetesi olarak; Van'da görev yaptığı süre zarfında Van için emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, hayatında sağlıklı ve mutlu bir gelecek sürmesini temenni ederiz.
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328 - vanhaber - van haberleri
 

mehmet yaşar van haber son dakika van satın alma müdürü Özel kalem müdürü belediye başkan yardımcısı genel sekreter vekili genel sekreter yardımcılığı hukuk müşavirliği sendika Şube sekreterliği spor yönetim kurulu üyeliği belediye şirketinde genel müdürl