İran'lı Turistler, Van'da

TAKİP ET

İran'da başlatılan yarıyıl tatili ardından İran halkı Van'a akın akın gelmeye başlanıldı.

VAN - Van Ticaret ve Sanayi odası öncülüğünde başlatılan Van Shoping Fest’in ardından İran’dan Van iline akın akın turist gelmeye devam ediyor…

TEPKİ GÖSTERME! DESTEK VER!
Esnaf, “Van iline gelen turistlere tepki gösteren bazı kesimlerin Van için tepki göstermemeleri ve destek vermeleri gerektiğini buradan vurgulamak isteriz. Van ilinde gelen yerli ve yabancı turistlerin esnaflara ve halka çok fayda sağladığını bilmek isteriz. Başka illerin gözü Van’da olduğunu unutmamak gerekir. Çünkü; Van ilinde daha büyümek ve gelişmek için turizmin gelişmesi gerekir. Bizler istesek de istemezsek de Van ili değişecektir. Van ilinde bulunan yeni nesil artık büyükşehir yolunda ilerlemeye devam ediyor… Eğlence merkezlerinde ve birçok yerde kalkınmaya destek verenlerdir. Van’ı ekonomik olarak sallayanlardır.”dedi.

KIYMETİNİ BİLELİM GENÇLER
Vatandaş, “Van iline İranlıların gelmesi bizleri mutlu etmektedir. Van iline gelen turistler, kendi özgürlüklerine düşkün oldukları içinde rahat davranabiliyor. Tabi bazen bu tip durumlarda halk, onlardan anlayış beklemektedir. Ramazan ayında cadde ortasında uygunsuz şekilde gıda ihtiyaçlarını gidermeleri bizleri üzüyor. Van ilinde başlatılan indirim tam olarak esnaflar, uygulamadı. Eski fiyatlarından indirim yapılması daha makbul olduğunu düşünüyoruz. İran’dan gelen ya da başka ilden gelen misafirlerin kıymetini bilelim. Çünkü onlar giderse, yerini doldurmak zor olacaktır.”dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van salladı vanhaber Turistler