Van'a 'Vefa Platformu Başkanı ve Eşi Trafik Kazası Geçirdi

TAKİP ET

Ağrı'dan Van iline doğru gelen Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve ailesi trafik kazasında hayatını kaybetti.

Van - Ağrı'nın Hamur ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız (47) ile eşi Taliha Yıldız (43) hayatını kaybetti, ayrıca ailelerinden Yusuf Çınar Yıldız (8) ve Ahsen Yıldız (21) yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Ağrı-Van kara yolu Hamur ilçesi rampasında gerçekleşti. Kaza anında Osman Yıldız'ın kullandığı 07 AHJ 129 plakalı otomobil ile Mesut Güldan'ın yönetimindeki 47 AAP 816 plakalı kamyon, kavşakta çarpıştı. Bu trajik olay sonucunda otomobil sürücüsü Osman Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan Taliha Yıldız, Yusuf Çınar Yıldız ve Ahsen Yıldız ise çeşitli derecelerde yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından acilen Ağrı Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Ancak, Taliha Yıldız tıp müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar olan Yusuf Çınar Yıldız ve Ahsen Yıldız'ın durumları ise tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında bölgeye sevk edilen güvenlik ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. 

Van haber gazetesi ailesi olarak; Van'a Vefa Platformu'nun başkanı Osman Yıldız'ın kaybı duyulduğunda tüm toplum tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralıların ise en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Van van haber kaza osman yıldız