Van'a Vefa Platformundan Ak Partiye Destek

TAKİP ET

Van'a Vefa Platformu, yönetim ile yaptığı toplantıda Ak Parti Van milletvekili adayı Burhan Kayatürk'e ve Ak Parti'ye destek kararı aldı.

Van Beşyol meydanından Ak Partiye doğru yürüyen Van Vefa Platformu, Ak Parti Van milletvekili adayı Burhan Kayatürk'e ve Ak Parti'ye Ak Parti Van il başkanlığına yürüyerek destek açıklamasında bulunuldu.

Van Ak Parti milletvekili Adayı Burhan KAYATÜRK tarafından karşılanan Van'a Vefa Platform üyeleri toplantı salonuna geçerek, Osman YILDIZ tarafından katılımcılara hitap edildi.


Van'a Vefa Platformu başkanı Osman Yıldız,"Van tarihi bir ana şahitlik ediyor.. Van'a Vefa platformu olarak; bizler, Vanımızda bir olmak için diri olmak için güçlü bir Van için Tek Türkiye için buradayız. Hiç kimseyi inancı için hiç kimseyi dili için hiç kimseyi örf adeti için ve hiç kimseyi siyasi görüşü için ötekileştirmeden herkesi kucaklamak için buradayız. Vana Vanlıya istihdam için Vanlının projelerini hayata geçirmek için Van’da işsizliği  ortadan kaldırmak için bu gün biz buradayız. Çok kıymetli misafirlerim bugün ne yazık ki küresel düşmanlar... Türkiye’de yönetimi değiştirmek için düğmeye basmışlar, gerek ekonomik kartlarını, gerek ülkemizdeki fondaş siyasi partileri kullanmak suretiyle tek hedefleri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı devirmek. Ama bunu çok iyi biliyoruz ki uzun adamı bunlar devirirse kaybedecek sadece Türkiye olmayacak tüm İslam ümmeti kaybedecek buna engel olmak için biz buradayız. Bu gün ufak kırgınlıkları bahane ederek Cumhur itifakına oy vermemek Ülkemizi Allah korusun ileride geri dönüşü olmayan uçurumdan atmak demektir.

Bu seçim gerçekten ülkemiz için hayat memat olayıdır. Geleceğimiz için evlatlarımızın geleceği için Vandaki esnaf olarak ekonomik gelişme hedeflerimizi hayata geçirmek için bugün buradayız.

Bu ziyaret programı sürecinde bizim ve Vanımızn ağabeyi olan tek derdi. Vanımıza daha fazla hizmet hedefi ve sevdası olan milletvekilim Sn. Burhan KAYATÜRK'e ayrıyeten çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine bugün bizleri Ak parti il binasında misafir eden il başkanımız Sn Emre GÜRAY ve Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bugün yapılan bu programın Vanımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Günümüz hayrolsun diliyorum."diyerek konuşmasını bitirdi.

Van Gazetesi - Van Haber - Van haberleri

Van Van haber Vana Vefa Platformu