Van açık oto pazarında halk şikayetçi

TAKİP ET

Van açık oto pazarında Vatandaş, umduğunu satıcı umudunu bulamadı.

Van Tuşba ilçesi yerleşkesinde bulunan açık oto pazarında araç sahipleri umduklarını bulamadı.

Van'ın Tuşba ilçesinde her cumartesi günü sabah saatlerinde araç sahipleri araçlarını Van açık oto pazarında getirerek, araç alacaklara sergiledi ama umdukları gibi olmadı. Sabah saatlerinde karın yağması ve havanın soğuk olması hasebiyle vatandaşlar, çoğu araca bakmadan evin yolunu tuttu. Bazıları ise; araç fiyatlarının artışından dolayı Van Haber Gazetesi'ne şikayetlerini dile getirdi.

Vatandaş," Ben uzun süredir araç bakıyorum ama en ucuz araç, 100 bin liradan başlıyor... Her hafta araçların fiyatları farklı oluyor... Türkiye'nin diğer illerinde araçlar bu kadar uygun ama Van ilinde araç fiyatları çok yüksek. Bu durumdan rahatsızız. Serbest piyasaya dönmüş gibi... Bazıları arkadaşlarının arabalarına bakarak, kafalarına göre fiyat yazmaktadır. Hatta bazıları ise; 'senin aracında bu boya var. Bende yok. Bende fiyatı değiştiriyorum.'diyenlere bile şahitlik ediyorum. Bu durumun düzelmesini ve fiyatların en aza indirilmesini istiyorum. Araçlara çok baktık ama bize uygun araç bulamadık"dedi.

Bir başka vatandaş ise;"Van her gün büyüyen ve göç alan bir ildir. Van açık oto pazarında Hakkari'den geldim. Araç sahibiyim ama aracım çok iyi bende satmak için elimden geldikçe yardımcı oluyorum. Arkadaşlar, fiyatı soruyor... Bende her şeye zam geldiğini ve bu aracı bu fiyata satamazsam başka araç alamam."denildi.

Sizlere soruyorum.
Bu durumda VATANDAŞ mı? ARAÇ SAHİPLERİ mi? Haklı...

Sizlerde cevaplamak için aşağıdaki yorum kısmına yorumunuzu yazabilirsiniz.

Van Gazetesi - Özel haber

Van Arac oto pazarı Van Haber fiyat