Van Ak Parti Belediye Başkanı Başka Partiden Aday Oldu

TAKİP ET

Van'da flaş gelişme! Çaldıran Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisinde Aday Oldu.

Van Ak Parti’den Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Yeniden Refah Partisine geçerek aday olduğunu duyurdu.

Van'ın Çaldıran ilçesinde Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari AK Parti'nin Çaldıran'da gösterdiği adaya tepki göstererek" AK Partiye karşı değil adaya karşı adayım" diyerek Yeniden Refah Partisinden aday oldu.

31 Mart yerel seçimleri için adaylarını açıklayan AK Parti Çaldıran'da mevcut belediye başkanı Şefik Ensari'yi aday göstermemesi üzerine AK Parti'nin göstermiş olduğu adaya tepki gösteren Şefik Ensari bugün Yeniden Refah Partisine giderek 31 Mart yerel seçimler için aday başvurusunda bulundu. Dün AK Parti'den istifa eden Şefik Ensari bugün akrabaları ile birlikte bir karar aldıklarını ve adaya karşı aday olmak için Yeniden Refah Partisinden aday olduğunu belirterek şunları söyledi:

"2019 yılından beri Çaldıran'da belediye başkanlığı yaptığım bu süre içerisinde hiç kimse için bir ayrımcılık yapmadım. Çaldıran için yarım kalan hizmetlerim var bunları tamamlamam için halktan aldığım güçle, bugün Yeniden Refah Partisinden aday oluyorum. Şunu da belirtmek isterim, benim bu tepkim AK Partiye karşı değil. AK Parti Çaldıran'da göstermiş olduğu adaya karşı olduğunu altını çizerek belirtmek istiyorum. Bu çıktığımız kutlu yolda almış olduğumuz karar, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olsun."dedi.

Kaynak: Van Haber Çaldıran

Van Gazetesi - Van Haber - Van Çaldıran Haber - Çaldıran Haber - vanhaber
 

Van Çaldıran Belediye vanhaber Çaldıran Haber