Van Akıllı Çocuk Kreşi, 'Bu bir ekip işidir'

TAKİP ET

Van akıllı çocuk kreşi olarak 4 yıldır eğitim vermeye devam ediyoruz. Kısa sürede Van'da okulumuzun ön planda olması, bizleri onure ediyor...

Akıllı Çocuk Kreşi müdiresi Özlem Erkeker,"Okul olarak; ilimize en kaliteli bir şekilde eğitim ve öğretimimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Okul kadrosunun başları ve tecrübeli ekibiyle, ilimizdeki çocuklarımıza eğitim noktasında öğretmenlerimizin ve yardımcı öğretmen arkadaşlarımızın idarecilerimizin desteğiyle, eğitim boyutunun daha farklı bir şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Neden akıllı çocuk kreşi bu kadar ön plandadır? En büyük varlığımız olan çocuklarımızın geleceği ön planda bulundurarak, eğitimdeki çıtamızı en güzel şekilde yükseltmeye çalışıyoruz.

Çocuklarımızın topluma kazandırmak adına, geleceklerini ışık olarak eğitim noktasında çok hassas davranmaktayız. Öncelikle branş derslerimizden, branş öğretmenlerimizin seçilerek alınması eğitim fakültesi bitirmiş ve kendi alanlarında çok başarılı farklı branş öğretmenlerini getirdik.

Bu branşlarımız; İngilizce, müzik ,hareket koordinasyon, sanat, Santranç, ahşap boyama, robotik kodlama, değerler eğitimi, Kur'an-ı Kerim dersi olarak verilmektedir. Sınıf öğretmenlerimizin kendi alanlarındaki yıllardır edindikleri tecrübeleri ile verdikleri eğitim sayesinde geleceğe ışık tutan çocuklarımıza öncülük yapmaktan gurur duymaktayız. Bu arada kaynaştırma eğitimi alan öğrencilerimizin eğitimini göz önünde bulundurarak,  öğrencilerimiz için özel eğitim öğretmenlerimiz ile bireysel eğitim vermekteyiz. Bu bir ekip işidir ve biz akıllı çocuk ailesi olarak bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz."denildi.
 
AKILLI ÇOCUK KREŞİ İLETİŞİM: 0507 959 65 79
Alipaşa Mah. İskele Cad. Bahçeli 2. Sk.(Altaylı Parkı Civarı) İpekyolu/Van

VAN GAZETESİ - 0544 409 0328

 

van kreş akıllı çocuk van akıllı çocuk kreşi