Van Bahçesaray Yolunda Çığ! İki Araç, Çığda mahsur kaldı

TAKİP ET

Van Bahçesaray ilçesi Karapet geçidinde çığ meydana geldi. 2 araç mahsur kaldı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Van'ın Bahçesaray ilçesi Van'ın Karapet geçidinde çığ meydana geldi. Meydana gelen çığda 2 araç mahsur kaldı. Bir araç çığın altında kaldı. Diğer araç ise; uçurumdan yuvarlandı. Çığda kalan araç sürücüleri, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Van Gazetesi - Özel Van Haber 

İddiaya göre; Halk, çığın yarattığı mağduriyet sonrasında acil çözüm talep ediyor...Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketi, iki aracın mahsur kalmasına sebep oldu. Sürücüler, can güvenliklerini düşünerek araçlarını terk edip ilçe merkezine doğru yola çıktılar.İlçe halkı, çığın neden olduğu olay sonrasında tepki gösterdi. 
Mahsur kalan araçların çığ altında kaldığı haberinin ardından, halk, bu konuda acil bir çözüm talep etti. İlçe sakinleri, yaşanan olayın ardından bir araya gelerek çığ felaketiyle ilgili bir çalışma yapılmasını ve tez zamanda ilçe refahını sağlayacak bir yolun planlanmasını istediklerini dile getirdi.

Yetkililerden beklentilerini dile getiren ilçe halkı, benzer felaketlerin önüne geçilebilmesi için altyapı çalışmalarının hızlandırılmasını ve çığ riskinin azaltılmasını talep etti. Bu olayın üzerine, ilgili birimlerin hızlı bir şekilde harekete geçerek sorunun çözümü için gerekli adımları atması bekleniyor.Yaşanan çığ felaketi, ilçede acil önlemlerin alınması gerekliliği konusunda bir kez daha dikkat çekti. İlçe halkı, yetkililerin bu duruma duyarsız kalmayarak çözüm odaklı adımlar atmalarını ve benzer durumların yaşanmasını önlemek adına etkili önlemler alınmasını talep ediyor...

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van Çığ vanhaber Bahçesaray