Van bu yolda okul yolu düz değil, çamurlu gidiyor

TAKİP ET

VAN (ÖZEL) - Tuşba ilçesi Bardakçı mahallesi sakini Mehmet Kara, yolların çamurlu olması ve bir takım sıkıntılar için yetkililere seslendi.

Van ili Tuşba ilçesi Bardakçı mahallesi 10024 sokakta ikamet eden Mehmet Kara, yetkililere seslendi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
Van ili Tuşba ilçesine birçok hizmet gitti ama bazı sokaklarda çalışma yapılmadığını, çamurlu yollarda öğrencilerin eğitime gittiğini, yaşanan sorunlar ifade edemedikleri Van Haber Muhabirine Mehmet Kara ifade etti.

"VAN'DA ŞAHSA ÖZEL HİZMET"
Mahalle sakini Mehmet Kara,"Van Bardakçı mahallesinde yaz ayından bu yana baya hizmetler yapıldı. Ne yazık ki sadece hizmetler yapıldı. Burada bulunan villalara Van Su ve Kanalizasyon müdürlüğü altyapı çekti.  AKSA doğalgaz çekti. Belediye  yol çalışması yaptı. Bizlerde ise; su sıkıntısı, yol ve ısınma sıkıntısı yaşıyoruz. Biz halen kömür sobasıyla ısınmaya çalışıyoruz. Bu villalar, benim evimin karşısındadır. Burası belki 3 veya 4 seneye tamamlanır ama buranın suyu, doğalgazı ve  kanalizasyonu var. Bizlerde birçok sıkıntı var ama yapan yok."dedi.

"VAN'DA BU SOKAĞIMIZA ÇÖZÜM İSTİYORUZ"
Bir başka vatandaş ise;" Tuşba Belediyesi mahallemize çok çalışmalar yaptı. Kış ama bir bizim bu yola zaman yetmedi. Gönül ister ki yolumuza kış ayı olduğundan dolayı çakıl taşları ya da başka bir çözüm bulsunlar ama sadece Van Haber Gazetesi'nde açıklama yapabiliyoruz. Umarız, sesimize kulak verirler ve bizde bu kez yolumuzun yapıldığının haberini göndeririz. Belediyemiz çalışkan ama bizim tek isteğimiz, öğrencilerimiz çamurda gitmesin. Temiz yollarda gitsinler. Umarız, yetkililer sesimizi duyar. Yani anlayacağınız, okul yolu düz değil, çamurlu gider. Demem o ki Van Tuşba ilçesi sakinleri olarak yetkililere sesleniyoruz. Sadece bizim sorunlarımıza çözüm bulsunlar."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van çamur van haber