VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BU HABERİ DE BASINA SERVİS ETTİ

TAKİP ET

Van Büyükşehir belediyesi haber bulamayınca mahalle ve tarımsal arazi yolu çalışma haberini basına servis etti.

Van Büyükşehir Belediyesi, kendi görevleri olan çalışmaları basına servis etmeye devam ediyor... VASKİ'nin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ama bir türlü çözüme kavuşmaması haricinde 2023 yılında olmamıza rağmen yeni açılan yolları basına servis etti.

HABER BULAMAYAN BELEDİYE, KENDİ İŞLERİNİ BASINA SERVİS ETTİ
Van ilinde su sorunu, arıtma tesisi koku sorunu ve bir çok sorunların olmasının yanı sıra; mahalle ve tarımsal arazi yolu çalışmalarını yaptıkları ifade edildi.

13 ilçedeki mahalle ve tarımsal arazi yollarında çalışma yürüten Van Büyükşehir Belediyesi, yolları ve çiftçilerin tarımsal arazilerine ulaşmalarını kolaylaştırmak için kendi görevleri olan işleri basına servis etmeye devam ediyor...

ADIMIZ BÜYÜKŞEHİR AMA YENİ YENİ YOLLAR AÇILMAYA DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Belediyesi’nin idari işgücüyle yürütülen çalışmalar kapsamında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Gürpınar ilçesi Savacık, Yoldüştü, Cevizalan, Yedisalkım, Hoşap, Üçgen, Arındı, Akbulut ve Öveçli Mahalleleri, Edremit İlçesi Bakacık- Doğanlar- Ayazpınar grup yolu, DSİ ve TOKİ yeni yol çalışması, Özalp İlçesi Memetalan, Gültepe ve Çavuşlar Mahalleleri, Saray İlçesi Koçbaşı, Karahisar, Kazlıgöl Mahalleleri, Çaldıran İlçesi, Yaykılıç, Direkli, Yukarı Sağmalı Mahalleleri, Başkale İlçesi  Oğulveren ve Örmeteş Mahalleleri, Bahçesaray ilçesi Elmayaka, Kaşıkçılar, Yaylakonak Mahalleleri, Muradiye Alkasnak, Açıkyol, Ünseli Mahalleleri, Çatak İlçesi Sırmalı ve Narlı Mahalleleri, Tuşba Alaköy, Halkalı, Mollakasım ve Atmaca mahalleleri, Erciş İlçesi Tırmıklı, Ulupamir, Söğütlü ve Göze Mahalleleri ile Gevaş İlçesi Dilmetaş, Yemişlik ve Yanıkçay Mahalleleri başta olmak üzere birçok mahalle ve arazi yolları açılmıya devam edildiği vurgulandı.

YOLLARA YAMA YAPILMAYA DEVAM EDİYOR
Van ilinde birçok yolların madene döndüğünü ve bu yolları onarmak için de bakımı yapıldığı vurgulandı.

Belediyenin basına gönderdiği açıklamada;"Ayrıca ekipler, merkez ilçelerdeki ana ve ara arterlerde yama, bakım ve onarım çalışmaları yürütürken, Sahil Yolu ve Edremit Elmalık Yolu’nda da çalışmalarını sürdürüyor."denildi.

Belediye haberine göre;"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Van Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde başlattığı mahalle ve tarımsal arazi yolu çalışmalarını sürdürüyor. 

Sezon başından itibaren 13 ilçedeki mahalle ve tarımsal arazi yollarında hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, yolları daha konforlu hale getirmek ve çiftçilerin tarımsal arazilerine ulaşmalarını kolaylaştırmak için aralıksız çalışıyor. Mahalle yollarında stabilize, iyileştirme, altyapı, menfez ve baks çalışmaları yapılırken, arazi yollarında ise ham yol, iyileştirme ve genişletme gibi çalışmalar yürütülüyor. 

Tamamı Büyükşehir Belediyesi’nin idari işgücüyle yürütülen çalışmalar kapsamında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Gürpınar ilçesi Savacık, Yoldüştü, Cevizalan, Yedisalkım, Hoşap, Üçgen, Arındı, Akbulut ve Öveçli Mahalleleri, Edremit İlçesi Bakacık- Doğanlar- Ayazpınar grup yolu, DSİ ve TOKİ yeni yol çalışması, Özalp İlçesi Memetalan, Gültepe ve Çavuşlar Mahalleleri, Saray İlçesi Koçbaşı, Karahisar, Kazlıgöl Mahalleleri, Çaldıran İlçesi, Yaykılıç, Direkli, Yukarı Sağmalı Mahalleleri, Başkale İlçesi  Oğulveren ve Örmeteş Mahalleleri, Bahçesaray ilçesi Elmayaka, Kaşıkçılar, Yaylakonak Mahalleleri, Muradiye Alkasnak, Açıkyol, Ünseli Mahalleleri, Çatak İlçesi Sırmalı ve Narlı Mahalleleri, Tuşba Alaköy, Halkalı, Mollakasım ve Atmaca mahalleleri, Erciş İlçesi Tırmıklı, Ulupamir, Söğütlü ve Göze Mahalleleri ile Gevaş İlçesi Dilmetaş, Yemişlik ve Yanıkçay Mahalleleri başta olmak üzere birçok mahalle ve arazi yolunda yoğun bir çalışma yürütülüyor. 

Ayrıca ekipler, merkez ilçelerdeki ana ve ara arterlerde yama, bakım ve onarım çalışmaları yürütürken, Sahil Yolu ve Edremit Elmalık Yolu’nda da çalışmalarını sürdürüyor."dedi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van van haber arazi çiftçi