Van Büyükşehir'de Ak Parti'den kimi aday olarak görmek istersiniz? - Anket

TAKİP ET

Van Haber Gazetesi tarafından düzenlenen ankette, AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için tercih ettiğiniz adayı belirlemek amacıyla önemli bir fırsat sunuluyor.

Bu anket, şehrin geleceğine etki edecek kritik bir konuda sizin fikirlerinizi merkeze almayı hedefliyor.

Şehrimizin yönetimine katkı sağlamak ve sizin beklentilerinizi yansıtmak adına bu anketi değerlendirmenizi bekliyoruz. Sizce Van'ın geleceğine liderlik edebilecek, şehrin ihtiyaçlarına uygun bir ismi kim olarak görmek istersiniz?

Van Haber Gazetes Anketimize katılarak görüşlerinizi paylaşmanız, şehrimizin kalkınma sürecine yapıcı bir katkı sunmanın yanı sıra demokratik süreçlere de etki etme şansı tanıyacaktır. Unutmayın, her görüşünüz bizim için değerlidir.

NOT:

Her Parti'nin anket çalışması ayrı ayrı yapılacaktır. Mevcut Belediye başkanları aday adaylık başvurusu yapmadı? Sorularına yanıt olarak; mevcut belediye başkanları başvuru yapmazlar. Genel merkez onların görevlerine devamına karar verdiğinde görevlerine devam edeceklerdir. Bu ankette öncelik aday adaylık sürecinde başvuru yapanlara ve saha da çalışan aday adaylara verilmiştir. Sıralama Ak Parti'de önce aday adaylık başvurusu yapanlara ve sonrasında basın ve kamuoyunda isimleri lanse edilenler yazıldı. Bunun yanı sıra; yazılan aday adayları haricinde "HİÇBİRİ" seçeneği de bırakıldı. Anket telnbir ID numarası ile girilir. Kesinlikle düzenleme veya hile yoluyla başkalarını aday olarak gösterilemez. 

SİZLERDE ANKETTE OY VERMEK İSTERSENİZ
"TIKLAYINIZ"

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Anket