Van Çaldıran 2024'te Yepyeni Yollarla Giriyor…

TAKİP ET

Van Çaldıran Belediyesi söz verdiği gibi çalışmalarına hız kazandırarak mahalle cadde demeden hizmetlerine devam ediyor…

Bu yıl yoğun bir şekilde ilçedeki yol çalışmalarına ağırlık veren Van Çaldıran Belediyesi, ilçedeki ulaşım ağını genişleterek, kırsal mahallelerde yeni yollar açtı, deforme olan yolları onardı. 


Yol medeniyettir anlayışı doğrultusuna ulaşım konusunda çalışmalarını sürdüren Çaldıran Belediyesi, kilit parke taşı çalışmalarını hızlandırarak ilçedeki birçok yolu yeniledi.


Kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarıyla birlikte ilçe merkezde de kilit parke taşı çalışması gerçekleştiren Çaldıran Belediyesi, ilçe halkının talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgi konuşan Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari:“İlçemizdeki ulaşım kalitesi artırmak için Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir.

Özellikle bu yıl ilçe merkezde deforme olan yolları yeniden onararak halkımızın hizmetine sunduk. Kurumlarımızla koordineli bir şekilde vatandaşlarımız ulaşım sorunları çözmek için gereken gayreti gösteriyoruz.

Uzun zamandır vatandaşlarımızın talebi olan Prestij caddesinin asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ayrıca mevcut olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren ekiplerimiz, yıl boyunca kırsal mahallerimizde de stabilize yol çalışmalarını sürdürdü.

Mevsim şatlarının el verdiği ölçüde çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen kurumlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber 
 

Van çaldıran vanhaber