Van Çaldıran Belediyesi'den Dar Gelirli Ailelere Yardım

TAKİP ET

Van Çaldıran Belediyesi, Dar gelirli ailelerin yanında olmaya devam ediyor...

Sosyal belediyecilik alanında kaydedeğer çalışmalara imza atan Çaldıran Belediyesi, her zaman dar gelirli vatandaşların yanında olmaya ve her türlü ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor...

VAN GAZETESİ - ÖZEL

Dar gelirli vatandaşlara yönelik temel gıda ve yakacak desteğiyle birlikte ev yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlara malzeme desteğinde bulunuyor...

Sosyal projelerle her zaman ilçedeki dar gelirli vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Başkan Ensari: “Tarımdan ulaşıma, çevreden eğitime kadar ilçemizi geleceğe taşıyan hizmetleri bir bir hayata geçirirken, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunan sosyal projelerle de daima onları destekliyoruz.

Öncelikle sıcak bir yuva özlemi çeken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlarımız dahilinde gerekli olan inşaat malzemelerini temin ediyoruz.

Vatandaşlarımız evlerini inşa edene kadar her aşamada kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca evlerini bitiren kimi vatandaşlarımıza da buz dolabı, çamaşır makinesi, halı, dolap gibi ev eşyalarını temin ediyoruz Bununla birlikte yine düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve yakacak desteğinde bulunuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Van Haber Gazetesi

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van Çaldıran van haber yardım