Van Çaldıran'da Ensari Rüzgarı

TAKİP ET

Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, aile büyükleri ve akrabaları ile birlikte Yeniden Refah Partisi Adayı Coşkun Saltıkalp'a destek ziyaretinde bulundu.

Van ili Çaldıran Belediyesi Belediye Başkanı Şefik Ensari, 5 yıllık süre boyunca birçok projeye imza attı. Yakın tarihte Ak Parti tarafından birçok ilçeye mevcut belediye başkan adayı seçilirken, Çaldıran ilçesinde mevcut belediye başkanı aday gösterilmedi. Bunun üzerine Başkan Ensari, Ak Parti ile bir probleminin olmadığını Ak Parti tarafından seçilen adayı desteklemeyeceğini vurgusunu yaparak, Yeniden Refah Partisine geçiş yaptı.

Van ili Çaldıran ilçesinde bugün neticelendirdi.Yeniden Refah Partisi Adayı Coşkun Saltıkalp'ın seçim ofisine giden Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, aile büyükleri ve akrabaları ile birlikte Yeniden Refah Partisinin yanında olduklarını gösterdi.

Van Çaldıran belediye başkanı Şefik Ensari,"Aile büyüklerim ve akrabalarım ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde yerel yönetimler seçim dönemini neticelendirdik.Yeniden Refah Partisi Adayı Coşkun Saltıkalp'ı ziyaret ederek başarılar diledik. Seçim sürecinin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - Wan

Van Çaldıran vanhaber