Van Çaldıran'da Mobil Aşevi hizmeti devam ediyor

TAKİP ET

Mobil Aşevi hizmetini getiren Van Çaldıran Belediyesi başkanı Şefik Ensari, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine günde iki kez sıcak yemek servisi yapıldığını açıkladı.

Van Çaldıran Belediyesi başkanı Şefik Ensari konuşmalarında;” Sosyal belediyecilik alanında, geçen sene İlçemizde yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren Belediyemizin Mobil Aşevi hizmeti, bu soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut kapısı olmaya devam edecek.”dedi.

Çaldıran’da kimsesiz ve maddi durumu olmayan vatandaşların tespit edildiğini ve bu doğrultuda yemek dağıtımına başlandığını belirten Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Ekiplerimiz, yeni talep sahibi yaşlı vatandaşlarımızla anında irtibata geçecektir. Pandemi sürecinde kimseniz, yaşlı ve maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yeni Hizmetlerle Çaldıran’lı vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz, hayat paylaştıkça güzeldir bizde aşımızı paylaşıyoruz sloganıyla Çaldıran’da aç uyuyan tek bir vatandaşımız kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Van Basın/ Yunus Tuğrul  - Van Gazetesi – Sevda Yetkin

 

van aşevi çaldıran şefik ensari