VAN "CANAVARI"  İLE YİNE GÜNDEMDE

TAKİP ET

Gerçekliğine dair henüz net bilgiye ulaşılmamış Van Gölü Canavarı yine Van'ın gündeminde yer alıyor. Van Gölü'nde çekilen ve Van Gölü Canavarı olduğu iddia edilen görüntüler dikkatleri yeniden Van Gölü'ne çekti.

Farklı zamanlarda görüntüleri çekilen, varlığı ve yokluğu efsane ve gerçeğin arasında olan Van Gölü Canavarı çekilen son görüntüler ile birlikte kafa karıştırdı. Van deyince akla ilk gelen olağan dışı durumların başında olan Van Gölü Canavarı korkutmaya ve düşündürmeye devam etse dahi 1993 yılına dayanan kaynaklarda adından söz edilmemiş, gölde yapılan araştırmalar sonucu herhangi bir ize rastlanmamıştır.

GERÇEKLİK PAYI NE KADAR?

Van’da çekilip paylaşılan görüntülerde denizde süzülen bir canlı kayda alınmış ancak objektiflere yansıyan canlı net görünmemiştir. Yapılan paylaşımın gerçeklik yönü merak edilip, görüntünün montaj olabileceği de iddialar arasında. 

EFSANE GERİ DÖNÜYOR 

Sosyal medyada ilgi odağı olan paylaşım ortalığı kasıp kavururken, oldukça beğeni topladı. İçerik kullanıcılarından beğenileri toplayan görüntü “Van Gölü Canavarı efsanesi geri dönüyor.” Yorumları aldı.

Van Haber

Van gölü Van Haber