Van'da 1 işyerine operasyon! 5 Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

Van'da bir iş yerine operasyon yapıldı. Operasyonda; 2 Adet Tabanca, 3 Adet Şarjör, 505 Adet Fişek, 4 Adet Çek, 9 Adet Senet, 5 Adet Sözleşme, 3 Adet Tapu, 8 Adet Cep Telefonu ve 5 Adet Flash Bellek ele geçirildi.

VanHaber - Ülkemiz genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen Silindir operasyonu kapsamında; İlimizde “Suç İşlemek Amacı İle Silahlı Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek, Kurulan Suç Örgütüne Üye Olmak, Örgüt Adına Suç İşlemek, Nitelikli Yağma, Nitelikli Yağmaya Teşebbüs ve 6136 SKM” suçlarının şüphelilerine yönelik Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Şüpheli şahısların ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda;
2 Adet Tabanca
3 Adet Şarjör
505 Adet Fişek
4 Adet Çek
9 Adet Senet
5 Adet Sözleşme
3 Adet Tapu
8 Adet Cep Telefonu 
5 Adet Flash Bellek ele geçirildi.


Şüpheli şahıslar Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiş, 4 şüpheli şahıs ile daha önce hakkında Uyuşturucu İmal ve Ticareti Suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs olmak üzere 5 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Van Gazetesi - Haber 

VanHaber İş Haber