Van'da 1 Kilo 119,82 ele geçirildi

TAKİP ET

Van İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Müdürlüğün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 16 Ekim 2023 ile 22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyon sonucunda toplam 1 kilo 119,82 gram eroin ele geçirildi.

Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kabul Etme ve Bulundurma" suçlarından yasal işlem yapıldı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve bu suçları işleyerek ekonomik kazanç elde eden kişilere karşı kararlı bir mücadele yürüteceklerini belirtti. Ayrıca, bu suç örgütlerinin geleceğimizin teminatı olan çocukları ve gençleri zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalıştıklarını vurguladılar. Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti yapanlar, sokak satıcıları, madde temin edenler ve bu suça herhangi bir şekilde iştirak eden şüphelilere karşı etkin bir şekilde mücadeleye devam edeceğini ifade etti.

Kamuoyuna bu önemli operasyon hakkında bilgi veren Van İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu maddelerle mücadelede toplumun desteğini ve işbirliğini önemli gördüğünü dile getirdi.

 

 

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

 

 

van uyuşturucu emniyet van haber van haberleri van gazetesi