Van'da 1 Milyon 100 binlik idari para cezası

TAKİP ET

Van'da 559 sürücüye 1 Milyonluk idari para cezası kesildi.

Van ilinde kurallara uymayan sürücüler önce uyarıldı. Daha sonra 1 Milyon 100 bin üzeri cezai işlem uygulandı. 83 araç ise; trafikten men edildi. Van Valiliğinden Van Haber merkezlerine gönderilen Van habere göre;

VAN'DA ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE 1 MİLYON ÜSTÜ CEZA KESİLDİ
"Van İl Jandarma Komutanlığı, yol kullanıcılarına yönelik 12-18 Şubat 2024 tarihleri arasında icra edilen trafik denetimlerinde; 1.266 Yol Kullanıcısına Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.

16.746 araç kontrol edildi, 559 sürücü ve araca 1.116.283 TL idari para cezası uygulandı, 83 Araç Trafikten Men Edildi.

Ayrıca trafik güvenliğinin sağlanması ve kaza sayılarının düşürülmesi hedefli çalışmalarda; trafik kazalarının yoğunlukla meydana geldiği yol kesimlerinin iyileştirilmesi önem kazanmış olup sürekli, etkin ve yoğun trafik denetim faaliyetlerine ağırlık verildi.."denildi.

"VAN'DA DENETİM SIKILAŞTI"
Vatandaş, " Van ilinde görev yapan Jandarma ekiplerine ve Emniyet güçlerine teşekkür ederim. Trafik kurallarına uymayanlara ve kural dışı davrananlara cezai işlem uyguladı. Bunun haricinde her gün Jandarma ve Emniyet güçlerinde halkı bilgilendirme ve etkinlikler düzenleniyor... Van ilinde huzuru sağlayan tüm yetkililere buradan teşekkür ederiz."dedi.


Van - Trafik - Van Haber - Van Gazetesi - Wan - Men - Ceza - Para

Van Jandarma Milyon ceza van haber