VAN'DA 1 YILDA HANGİ FUARLAR OLACAK

TAKİP ET

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Van'da 2021 yılında kaç tane fuarıngerçekleşeceğine ve bu fuarların içeriğinin ne olacağına dair bilgilendirmelerde bulundu.

VAN - S.Y. - ÖZEL HABER | Gelecek fuarlar hakkında bilgilendirme yapan Süleyman Güler, "Mobilya fuarında sonra Tarım fuarımız var ve bu fuar bölgenin en büyük fuarlarından biridir. Bölgelerdeki illerle bu noktada Gerçekten de çok büyük bir rekabet içindeyiz. Bu Fuarımızda sonra hemen ramazan olduğu için bir farklılık olması amacıyla Ramazan şenlikleri ve bayram hazırlıkları diye on beş günlük bir etkinlik düşünüyoruz.

Hemen bayramda sonra Evlilik fuarı yapılacak. Mayısın sonları da hem Belediye ekipmanları fuarı hem de inşaat ve emlak fuarı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. 

Bölgede yaklaşık 250 civarında belediye var. Bunların birçoğu gerek hizmete gerekse ürüne çok rahat ulaşamıyorlar. Bu ürünleri bu çatı altında toplayıp yaklaşık 30 büyük belediyenin desteğini alarak ve logolarını kullanarak bu belediyelerin de ve ilçe belediyeleriyle birlikte ziyaretçi anlamında katılımını sağlayarak böyle bir buluşmayı gerçekleştireceğiz.


Aynı zamanda inşaat sektörün de de pandemiden dolayı bir durağanlık gerçekleşti. Lojistik anlamda Azerbaycan'a en iyi hitap edecek işin Van olacağına inanıyoruz. Bu anlamda da böyle geniş bir perspektifte bir inşaat ve emlak fuarı gerçekleştireceğiz. 

Bundan sonra yeni kurulan bir fuar şirketimizin Anne bebe çocuk ihtiyaçları üzerine bir fuar olacak. Bunun da yeni bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Onun akabinde de Van Ticaret Odasının koordinasyonunu gerçekleştireceği gurme fuarı yapılacak.

Bu fuarda da satışın olmadığı ama Türkiye'de ki mutfak lezzetlerinin tescil almış ürünlerinin burada sergilendiği ve insanların beğenisine sunulduğu Türkiye'de yepyeni bir soluk getirecek proje olacak. 

Eylül ayının başında da burada Ankara ve Adana firmamız Güzellik ve kozmetik fuarı gerçekleştirecek ve daha çok İran'ı katarak başarılı bir şekilde gerçekleşmesini düşünüyoruz. Bu yıl şehrimizin ve ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yenilenebilir enerji konusunda büyük bir çalışma içerisine girdik.

Van Türkiye'nin bazı kaynaklara göre birinci bazı kaynaklara göre ikinci en çok güneş alan şehridir. Ama bunun yanında özellikle Radyasyona dönen enerji anlamında da Türkiye'nin en verimli ilidir. Bu bölgedeki potansiyeli düşünerek yenilenebilir enerji fuarını gerçekleştireceğiz. Hemen akabinde de Türkiye'nin üçüncü büyük fuarı misyonunu üstlenmiş Uluslararası seyahat fuarını gerçekleştireceğiz. 


Ekim ayının ortalarında da kitap fuarını gerçekleştireceğiz. Kitap fuarlarının manevi atmosferi çok farklı ve gelecek nesillerin daha iyi bilmesi için kitap çok büyük bir öneme sahip. Bu fuarının ardından Yöresel Ürünler ve hediyelik eşya fuarı gerçekleşecek ve daha sonra marka günleri ve indirim günleri fuarını gerçekleştireceğiz ve bu şekilde devamında da daha farklı projeler yer alacaktır" dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328 - Van haber, Van, 
 

van van haber van gazetesi haber fuar ajans asya süleyman güler van fuar 2021 fuarları