Van'da 10 yıl çalıştı ve güzellik salonu açtı

TAKİP ET

Van'da 10 yıldır güzellik sektöründe çalışan Sevda Uçar, topladığı paralarla güzellik salonu açtı.

Van Sunrıse beauty (Güzellik salonu) işletme sahibi Sevda Uçar, 10 yıllık birikimini ve yeni açmış olduğu işletmesi hakkında Van Gazetesi ve Van Haber Gazetesi’ne açıklamada bulundu.

Sevda Uçar,"Merhabalar, ben Sevda. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, yaklaşık 10 yıldır güzellik sektöründe çalışıyorum. Artık kendi iş yerimi açma kararı aldım ve sonunda Sunrise Beauty adını verdiğim iş yerimizi açtık. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız. MEB onaylı sınavlara girerek, aldığımız insan ilişkileri, cilt bakımı, lazer epilasyon ve eğitim sertifikalarımız bulunmakta. Bu sayede, gerçekten memnun kalacağınız bir hizmet sunabileceğimizden emin olabilirsiniz. Hijyen konusuna da özellikle önem veriyorum. Hijyen benim için çok önemli bir konu. Ayrıca, Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler kullanarak müşterilerimin aldıkları hizmetten ve kullandıkları ürünlerden memnun olacaklarına inanıyorum.

Umex son teknoloji cihazlar kullanıyoruz. Güzellik sektöründe bazı cihazların kullanımı yasaklanmış olabilir, ancak bizim kullandığımız cihazlar kesinlikle Sağlık Bakanlığına uygun ve güvenlidir. Umex teknoloji soğuk üflemeli cihazlar kullanıyoruz ve ayrıca Hiydrafacial cihazımız da mevcut. Cilt bakımı adı altında, son teknoloji ürünlerle çalışıyoruz ve tırnak bakımı, kirpik uygulamaları, kalıcı makyaj gibi işlemleri de gerçekleştiriyoruz.

Bu iş yerini açmak hiç de kolay olmadı. Uzun bir süre boyunca hem maddi hem de manevi olarak büyük bir emek verdim. İşletmemizin her aşamasında aktif olarak yer aldım; işlemlere katıldım, işletme yönetimini üstlendim, hatta temizlik işlerine bile yardım ettim. Tüm bunları yaparak, insanların hayallerine ve hedeflerine ulaşabileceklerine inanıyorum.

Hayal kurmaktan vazgeçmemenizi ve gerçekten emek vermenizi öneririm. Çünkü emek vermeden, hiçbir şey başarılamaz."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van

Van van haber Güzellik salonu