Van'da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

TAKİP ET

Van'da geçen hafta gerçekleştirilen asayiş operasyonlarında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı.

Van valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre: Van İli genelinde aranan suçlulardan biri olan 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan aranan bir kişi, 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile cezaevine teslim edildi. Ayrıca, 'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama' suçundan aranan 2 kişi ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' ile 'Kasten Yaralama' suçlarından aranan 2 kişi daha yakalanarak cezalarına çarptırıldı.

Aile İçi Şiddet ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından yapılan bilgilendirme faaliyetleri kapsamında, Gevaş Abalı kayak merkezinde 'KADES ve Kadına El Kalkamaz' projesi çerçevesinde vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi de Anadolu Ajansı'nın röportaj talebi üzerine Flamingo ve Kuğuların yaşam alanlarında faaliyetlerini sürdürdü.

Özalp İlçesi Damlacık ve Yukarı Tulgalı mahalleleri ile İran sınır hattında atlı devriye faaliyeti gerçekleştiren Atlı Jandarma Takımı ise göçmen kaçakçılığı ve yasa dışı olayları önlemek maksadıyla başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

 

Vanhaber  - Vanhaberleri - Vangazetesi

van suç valilik açıklama vanhaber vanhaberleri