Van'da 241 şahıs yakalandı

TAKİP ET

Van'da yasa dışı suçlardan aranan 241 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı, Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, yasa dışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerini adli mercilere teslim etmek amacıyla yoğun bir çalışma yürütmektedir.

Bu çalışmaların bir sonucu olarak, 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde Van İl Jandarma Komutanlığı, ısrarlı ve titiz bir şekilde faaliyetlerini sürdürmüş ve çeşitli suçlardan aranan 241 şahsı başarılı bir şekilde yakalayarak adli makamlara sevk edildi.

 

Açıklamada,"Van İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Yasa dışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla icra edilen faaliyetler kapsamında; Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde, Van İl Jandarma Komutanlığınca yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 241 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi."

Van yasa dışı