Van'da 3 büyük ilçede elektrik kesintisi olacak

TAKİP ET

VEDAŞ, 19-20 Ağustos tarihlerinde Van ilinde gerçekleştireceği elektrik kesintisi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), 19-20 Ağustos tarihlerinde Van ilinde gerçekleştireceği elektrik kesintisi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İpekyolu İlçesi:
Cumartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arasında, İpekyolu ilçesine bağlı Kevenli, Selimbey ve Halilağa Mahalleleri ile Kevenli Toki, Melen Caddesi 470. Sokak, Özlü 4-5. Sokak, Nene Hatun Sokak, 521. Sokak, Dabbağoğlu, Yoğurtçuoğlu 1-2-3. Sokaklar, Melen 3. Sokak, Merve ve Şamran sokaklarında, ayrıca Kevenli Toki Kök 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 bölgelerinde enerji kesintisi uygulanacak. Bu kesinti, planlı bakım ve onarım çalışmalarının bir parçası olarak yapılacak ve yolculuklarını planlayan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için önceden duyurulmuş durumda.

Van Haber Gazetesi 

Edremit İlçesi:
Cumartesi günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında Edremit ilçesinin Yeni Mahallesi ve buna bağlı sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak. Ardından Pazar günü yine 09.00 - 17.00 saatleri arasında aynı mahalle ve sokaklarda kesinti uygulanacak. Planlanan bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde gerçekleşecek olan kesintilerin, ileride daha sağlıklı bir enerji hizmeti sunulması açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

Tuşba İlçesi:
Cumartesi günü saat 09.00 - 17.00 arasında Tuşba ilçesine bağlı Abdurahmangazi ve Altıntepe Mahalleleri ile bu bölgelere ait sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak. Yapılacak olan planlı bakım ve onarım çalışmalarının ileride olası arızaların önüne geçmek adına büyük bir katkı sağlayacağı ifade ediliyor.

VEDAŞ yetkilileri, kesintilerin vatandaşların günlük yaşamını en az seviyede etkilemesi adına gerekli tedbirlerin alınacağını vurguladı. Ayrıca, kesinti yaşanacak bölgelerdeki abonelere önceden bilgi verilerek mağduriyetin en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Van Haber - Van Gazetesi - Van Haberleri - Van

Kaynak: Van Olay Gazetesi

Van elektrik kesinti VEDAŞ vanhaber