Van'da 3 park tahrip edildi - Bu kadarına pes!

TAKİP ET

Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Çağrı Parkı, Seyrantepe Parkı, Altıntepe Parkı'ndaki  kamelya, piknik masaları tahrip edildi.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından Van'da bulunan 3 park tahrip edildi.

Abdurrahmangazi Mahallesi’nde bulunan Çağrı Parkı ile Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Seyrantepe Parkı ve Altıntepe Mahallesi’nde bulunan Altıntepe Parkı’ndaki  kamelya, piknik masaları ile oturma bankları tahrip edilirken, oyun grupların bulunduğu bölgedeki kauçuk zemini de söküldü. 'Bu kadarına da pes!' Denilecek kadar bu davranışları sergileyenlerin niyetlerinin iyi olmadığı ve kamu malına zarar vererek, kamuya aykırı davranış sergiledikleri için kınanması gerektiklerini bir kez daha ifade etmekte fayda vardır.
 
Tuşba Belediyesi Başkanı Salih Akman, bu çirkin saldırı hakkında hüznünü ifade etti.

Tuşba Belediyesi Başkanı Salih Akman, “Son 3 gün içerisinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler 3 mahallelerimizde bulunan parklarımızdaki kamelya, piknik masaları, ile oturma banklarını tahrip etmişler. Oyun grupların bulundu bölgelerdeki kauçuk zemini kaldırmışlar. Bu utanç verici bir durum. Yapılan hizmetlerimizin hepsi vatandaşlarımız içindir. Korumak, kollamak, geleceğe bırakmak hepimizin görevidir. Hiçbir gerekçe bu yapılanı haklı gösteremez. Belediyemizce yapılan hizmetlere gölge düşüremez” dedi.


VAN GAZETESİ - 0544 409 0328 - van haber



tuşba belediyesi salih akman park van haber