Van'da 6 kilo 980 gram eroin, 677 gram esrar ele geçirildi

TAKİP ET

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Büyük Darbesi: Uyuşturucu Ticaretine göz açtırmıyor.

10-17 Eylül 2023 tarihleri arasındaki operasyonla İl Emniyet Müdürlüğü, haksız kazanç amacıyla uyuşturucu ticareti yapan 24 şüpheli gözaltına alındı. 6 kilo 980 gram eroin, 677 gram esrar ve daha fazlası ele geçirildi!

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilimiz genelinde haksız kazanç elde etmek amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon, 10-17 Eylül 2023 tarihleri arasında titiz bir çalışma sonucunda sonuç verdi.

Operasyonun neticesinde toplamda şu maddeler ele geçirildi:

6 kilo 980 gram eroin
677 gram esrar
19 gram metamfetamin
9 gram sentetik kannabinoid
11 adet kök kenevir maddesi


Bu büyük miktarlardaki uyuşturucu maddeler, çocuklarımızı ve gençlerimizi hedef alan suç örgütlerinin ve sokak satıcılarının elinden alındı. Operasyon sonucunda, 24 şüpheli şahıs hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kabul Etme ve Bulundurma" suçlarından yasal işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve bu suçlara karışarak ekonomik kazanç elde eden suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele yürütmeye devam edeceğini belirtti. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini koruma amacıyla bu tür suçların önüne geçmek için çaba harcamaya devam edeceklerini vurguladı.

 

 

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

 

van emniyet operasyon uyuşturucu van haber van haberleri van haber