VAN'DA 7 MAĞAZA SAHİBİ, ÇALIŞANLARINA UNUTULMAYACAK JEST YAPTI

TAKİP ET

Van'ın en köklü gruplardan biri olan Van Atılım Grup, Van Edremit'te bulunan Erol Hacıoğlu kebapçısında çalışanlarıyla bir araya gelerek, yıllık değerlendirmede bulunuldu.

Her yıl Atılım Grup tarafından düzenlenen toplantıya Atılım Grup yönetim kurulu başkanı Bahattin Polater ve 7 mağaza müdürleri yer aldı. Toplantıda motive yemeği ve  farklı kategorilerde başarılı olanlara altın verildi.

Atılım Grup yönetim kurulu başkanı Bahattin Polater, açıklamalarında personelleriyle her yıl bir arada bulunduklarını ve bu toplantıda başarılı olan personelleri ödüllendirdiğini ifade etti.

Atılım Grup yönetim kurulu başkanı Bahattin Polater, “2002 yılından beri geleneksel olarak her yıl yapılan toplantımızda başarılı olan personellerimizi ödüllendiriyoruz.

Toplantılarımızda geçmişe yönelik değerlendirmeler yapılıyor. Şu an içinde bulunduğumuz durum gözden geçirilip geleceğe yönelik stratejilerimizi belirliyoruz. Toplantıda yeni açılan mağazalarımıza mağaza müdürleri atanması yapıldı. Yeni logomuz ve sloganımız belirlendi. Hedef pazar olarak doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu bölgeleri seçildi.”dedi.

ATILIM GRUP YENİ LOGO




VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER - 0544 409 0328 - van haber
 












van haber atılım grup atılım yeni logo atılım grup van atılım ticaret van gazetesi van haber atılım van toplanti