Van'da Ada Stüdyo Açıldı – 23 yıllık birikim

TAKİP ET

Van Haber | Van AVM arkasında ikinci şubesini açan Ada Stüdyo 23 yıllık birikimini Van Gazetesi ailesine anlattı.

VanHaber | Ada Stüdyo ortaklarından biri olan Ciğerhun Işık; “Fotoğraf ve organize işinde uzun bir tecrübemiz var. Organizasyon çapında fotoğraf çekimleri ve dış çekimler yapmaktayız. Van’da böyle bir plato eksikti ve biz bunu öngördük yaptık. Gelin ve damatlarımız için daha rahat bir ortamda çekimler yapılsın diye doğal dekorlarla süsledik” dedi.
 
“Van’da bir ilk gerçekleşti” 

Ciğerhun Işık ve iş ortağı Tacdin Işık fotoğraf ve organize işinde 23 yıllık bir tecrübemiz var. 

Işık;“Ortağımla birlikte 45’e yakın personelle çalışıyoruz. Van’da birçok düğün salonunda hizmet vermekteyiz. Oteller de dâhil olmak üzere toplam yedi adet salonda hizmet vermekteyiz. Organizasyon çapında fotoğraf çekimleri ve dış çekimler yapmaktayız. 



Van genelinde bir ilki gerçekleştirdik. Bir stüdyo ailesi olarak her zaman Van’da ilkleri gerçekleştiren bir firmayız. Van’ın eksiği olan plato Türkiye’nin birçok yerinde var ama Van’da yoktu. Biz bu eksiği öngördük ve Van’da gelin damatlarımız için daha rahat bir çekim olsun diye 13 tane doğal dekorlardan oluşan bir stüdyo açtık. Stüdyo adı olarak 23. yılımız oldu. Daha önce bu işe Yağmur Ajans olarak başlamıştık. Son on yıldır Ada ismiyle bu işi devam ettiriyoruz ”dedi.



Van Gazetesi – 0544 409 03 28
 

ada stüdyo van haber van haber güncel