VAN'DA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI- van gazetesi

TAKİP ET

Van'da Özel Floransa Ağız ve Diş sağlığı polikliniği açıldı.

Diş Hekimi  Fırat Umaz :"İkimiz de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi mezunuyuz. Yaklaşık bir yıl boyunca İstanbul'da birlikte bir poliklinikte çalıştık. Bir süre sonra memlekete dönme düşüncesi oluşmaya başladı. Tabi hem Vanlı oluşumuza hem de kendi mesleğimizi, kendi yerimizde  ve kendi halkımızla beraber onlara hizmet olarak yapmak ağır bastı. Onun için böyle bir fikir oluştuktan sonra biz de beklersek olmaz diyip en kısa zaman içinde açmaya çalıştık. İki aylık bir süreç içerisinde polikliniği açtık. Bizim bir farkımız olacak. Diğer poliklinikteki ekipman arkadaşlar mesleki açıdan gayet iyidirler. Yani onlara her hangi bir şey deme şansımız yok. Sadece poliklinik açısından, bizim polikliniğimiz dekorasyon ve dizayn açısından, teknolojik açıdan diğer kliniklerden bir tık daha yukarıda diyebiliriz.Gelecek hastalarımızın rahat edebileceği en azından mekan olarak baskı altına girmeyeceği duvarların üstüne üstüne gelmeyeceği bir konsept yaptık. Birincisi Van'daki eksikliklerin farkında olarak böyle bir konsept yaptık. İkincisi çocuk hastalar noktasında Van'ın büyük bir ihtiyacı var. Çocuk hastalarda bütün işlemleri yapabiliyoruz. Genel anestezi,uyutma seçenekleri de dahil olmak üzere bütün işlemleri yapıyoruz ve şöyle bir önyargı oluşmasın istiyoruz. Elit bir yerde lüks bir konsept yapılmış. Bunların tedavi ücretleri de çok yüksektir gibi bir şey düşünülmesini istemiyoruz. Standardımız neyse Özellikle Van halkı için kendimiz de Vanlı olarak çalıştığımız için. A polikliniğinde ki fiyat neyse bizdeki fiyatlar da o olacaktır. İlk aşamada muayenemiz ücretsiz olacaktır"dedi.

 
Diş Hekimi Büşra Çiftçi :"Buradaki insanların kaygılarını ya da korkularını bir kenara bırakmaları için böyle bir konsepte girdik.  Daha rahat bir ortam, insanların daha rahat bir şekilde gelebileceği bir diş poliklinikliği oluşturduk. Çünkü insanlar diş değince, o aletlerin safı insanları çok korkutuyor. Bu nedenle daha rahat bir ortam yaratmak istedik. Kesinlikle öyle de olduğunu düşünüyoruz. Onun haricinde cihazlarımızla alakalı en son model  cihazlar kullanıyoruz.Diş hekimliği olarak bütün yeniliklere açığız " diyerek konuşmalarına son noktayı koymadan önce; "Van gazetesini özellikle çağırmak istedik. Van'daki isminin yansımasını bildiğimiz için Van gazetesine konuk olmak istedik. " dedi.

 
Bizlerde Van Gazetesi ailesi olarak bizleri ağırladıkları ve değer verdikleri için bir kez daha teşekkürlerimizi borç biliriz. Sağlıkla ve gazetemizle kalın.

 
VAN GAZETESİ 2019 / EKİM
Haber:
Eyşan Yüzgeç
Derleme: Sevda Yetkin
Fotoğraf montaj: Tahir Çiçek
Yazı işleri: Hikmetullah Yetkin
Muhabir: Yavuz Ertaş
 
05444090328 - WhatsApp Haber Hattı ve Danışma Merkezi
 



van gazetesİ 2019 / ekİm haber: eyşan yüzgeç derleme: sevda yetkin fotoğraf montaj: tahir Çiçek yazı işleri: hikmetullah yetkin muhabir: yavuz ertaş diş hekimi  fırat umaz diş hekimi büşra Çiftçi büşra çiftçi kimdir fırat umaz kimdir