Van'da akıl almaz kaçakçılık! Çamaşır makinesinin altında bulundu - Van Videolu

TAKİP ET

Van'da akıl almaz kaçakçılık! Çamaşır makinesinin altında kaçak sigara ele geçirildi. Van'ın İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesinde bir evin banyosunda bulunan çamaşır makinesinin altındaki  gizli bölmenin içerisinde toplam 7.000 paket bandrolsuz kaçak sigara ele geçirildi.

Van'da akıl almaz kaçakçılık! Çamaşır makinesinin altında kaçak sigara ele geçirildi. Van'ın İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesinde bir evin banyosunda bulunan çamaşır makinesinin altındaki  gizli bölmenin içerisinde toplam 7.000 paket bandrolsuz kaçak sigara ele geçirildi.

van haber - van gazetesi - Van'da belirlenen bir evde yoğun aramalar sonucunda çamaşır makinesinin altında gizli bir giriş olduğunu fark eden Emniyet ekipleri deponun kapısını açmak için önce çamaşır makinesini ileriye çekildi, sonra ise gizli yapılmış bodrum kapısını açarak yüklü miktarda kaçak sigara ele geçirildi.

Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; "Van il Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; İlimiz İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi Mehmet Bey 1. Sokak üzerinde bulunan bir ikamette yaptıkları detaylı aramada; ikametin banyosunda bulunan çamaşır makinesinin altındaki  gizli bölmenin içerisinde toplam 7.000 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir.
 
Olayla ilgili ikamet sahibi (S.A.) hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçundan işlem yapılmıştır."denildi.
 
VAN GAZETESİ - 0544 409 0328
 
 

ipekyolu van haber son dakika 7.000 paket sigara haber van gazetesi tapdk hacıbekir mahallesi çamaşır makinesi banyo van