Van'da Altın Fiyatlarındaki Dalgalanma

TAKİP ET

Seçim öncesi ve yeni yıl öncesinde Van'daki kuyumcular, altın fiyatlarındaki güncel gelişmeleri değerlendirdi.

Altının gram fiyatındaki dalgalanmalar, çeyrek ve cumhuriyet altınlarının satış fiyatlarındaki artış... Detaylar haberimizde!

Van'daki kuyumcular, seçim öncesi ve yeni yıl öncesi altın fiyatlarını değerlendirerek altının güncel durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Mahmut abi, "Altın zarar etmez, altın her zaman karlı bir sermayedir. O yüzden altın artışları tahminimize göre artmaya devam edecek." şeklinde konuştu.

Altının gramı, güne düşüşle başlamasının ardından 1.900 lira seviyesinden işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda çeyrek altın 3 bin 130 liradan, cumhuriyet altını ise 12 bin 790 liradan satılıyor.

Dünkü altının ons fiyatındaki artışa paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,25 yükselişle 1.902 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı yeni güne düşüşle başlamasının ardından saat 11.30 itibarıyla 1.898 lira seviyesinde bulunuyor.

Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Ne Kadar?


Aynı dakikalarda çeyrek altın 3 bin 130 liradan, cumhuriyet altını ise 12 bin 790 liradan satılıyor. Altının ons fiyatındaki yükseliş eğilimi altıncı işlem gününde de devam ediyor ve şu sıralarda tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın bir şekilde 2 bin 44 dolarda bulunuyor.

 

 

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

altın van kuyumcu vanhaber