Van'da altın hırsızları kıskıvrak yakalandı | Detaylar Vanhaber'de

TAKİP ET

Van'da son bir ayda evlere, esnaflara ve çeşitli yerlere hırsızlık yapıldı. Bir ayda Van il Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda; bilezik, altın kolye, diz üstü bilgisayarlar, televizyonlar ve telefonlar çalan şahıslar yakalandı.

Van haber - Van il Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; "Van Merkezde bulunan Hafiziye, Bahçıvan ve Vali Mithat Bey Mahallelerinde bulunan evlerin birinci katına tırmanarak çıkan ve evlerden çeşitli bilezik, altın kolye, diz üstü bilgisayarlar, televizyonlar ve telefonlar çalan şahıslar yapılan operasyon neticesinde 24.02.2021 günü yakalandı.

Van il Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; "Müdürlüğümüz, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce; Son 1 ayda çeşitli tarihlerde meydana gelen (9) ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili birinci katta bulunan evlerin balkonlarına tırmanıp balkon kapılarını tornavida yardımıyla açarak evlerdeki ziynet ve elektronik eşyaları çalan abi kardeş olan (M.O.) ve (O.O.) isimli şahıslar yaklaşık 450 saat izlenen güvenlik kamera görüntüleri neticesinde Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri görevlilerince yakalanmıştır.

Şüphelilerin Van Merkezde bulunan Hafiziye, Bahçıvan ve Vali Mithat Bey Mahallelerinde bulunan evlerin birinci katına tırmanarak çıkan ve evlerden çeşitli bilezik, altın kolye, diz üstü bilgisayarlar, televizyonlar ve telefonlar çalan şahıslar yapılan operasyon neticesinde 24.02.2021 günü yakalanmışlardır.

(M.O.) ve (O.O.) isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından 25.02.2021 günü adli makamlara sevk edilmiş, (2) şüpheli şahıs Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."denildi.

VAN GAZETESİ

van vanhaber van gazetesi van haberleri altın hırsız emniyet