Van'da Art Arda Uyuşturucu Operasyonu

TAKİP ET

Van'da Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda bir çok ayrı bölgede çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

 İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, Van merkezinde ve ilçelerinde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten kişilere yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda; Özalp İlçesinde durdurulan 65 plaka sayılı araç içerisinde yapılan aramada, 20 paket halinde 11 kilogram 200 gram Metamfetamin ve 23 paket halinde 720 gram Afyon Sakızı ele geçirildi. Elde geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak M.K. ve Ö.K. isimli şüpheli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alındı.
  İpekyolu İlçesinde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 5 paket halinde 5 kilogram 38 gram Eroin ele geçirildi. Elde geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak Ş.G. ve M.I. isimli şüpheli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alındı.
 



vanda art arda uyuşturucu operasyonu van gazetesi uyuşturucu madde ticaret narkotik emniyet organize suçlar eroin kaçakçılık ipekyolu afyon sakızı metamfetamin afyon özalp plaka