VAN'DA ATIL HALDEKİ YAPILAR FAALİYETE GEÇİYOR

TAKİP ET

İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Bostaniçi mallesinde yaşayan aileleri ziyaret ederek gerekli yardımların yapılması için talimat verdi. Ardından mahallede atıl haldeki yapıları inceleyerek etüt ve kültür merkezi olması için de gerekli talimatlarda bulundu.


VAN GAZETESİ-VANHABER

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, İpekyolu’nun mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.  Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan Gülüzar Ö. nün evini ziyaret eden Aslan, ziyarette 10 kişinin yaşadığı evde hane halkı ile sohbet edip, ailenin talep ve isteklerini dinledi. Aslan, yapılacak inceleme sonucuna göre, gerekli yardımların yapılması konusunda ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan 2012-2013 yılında taziye evi olarak tasarlanan ancak hiç kullanılmayan İpekyolu Belediyesi’ne ait atıl durumdaki iki katlı binada da incelemelerde bulunan Başkan Vekili Aslan, atıl haldeki yapının tadilatının yapılarak etüt ve kültür merkezi olarak faaliyet göstermesi için ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Aslan; “Tüm mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz ve bu ziyaretleri sürekli kılacağız. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla sohbet etme ve sorunlarını bizzat dinleme şansı yakalıyoruz. İpekyolu’nun her bir sokağı için yılmadan, yorulmadan çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifade etti.  Ziyaretlerin ardından mahalledeki çocuklarla da sohbet eden Aslan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.





VAN GAZETESİ

HABER: NURAY KAÇMAZ

vanda atil haldekİ yapilar faalİyete geÇİyor van gazetesi İpekyolu kaymakamı belediye başkan vekili sinan aslan atıl yapı sohbet aile talep istek etüt kültür merkezi bostaniçi mahallesi müdür çocuk hediye çözüm üretme taziye evi