Van'da AVM açılışında izdiham yaşandı

TAKİP ET

Van ili İpekyolu ilçesinde açılışı gerçekleşen Meydan Park AVM'nin açılışı izdihama neden oldu.

Türkiye genelinde toplamda 43 şubesi olan Meydan Park AVM'nin Van şubesinin açılışı izdihama neden oldu.

İzdihamın yaşanmasının ardından iş insanı Sinan Uysal, Van halkının yoğun ilgisine teşekkür ederek, Meydan Park AVM'nin 43. şubesini Van iline kazandırmanın mutluluğunu dile getirdi. Uysal, Van halkından yaşanan izdihamdan dolayı özür diledi ve benzer durumların tekrarlanmaması için önlemler alacaklarını belirtti.

VAN HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

İş insanı Sinan Uysal,"Van halkımızın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Türkiye'de toplamda 42 şubesi bulunan Meydan Park Avm'nin 43. şubesini Van iline kazandırma sevincini yaşıyoruz. Van ilinde bu markayı halkımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bugün yaşanan izdihamdan dolayı Van halkından özür dileriz. Bizler, Van halkı için daima indirimlerde bulunacağız. Van ilinde böyle bir mağazaya ihtiyacı vardı. Bizlerde bu ihtiyacı karşılamak için Van halkımıza kazandırdık. Katılım sağlayan başta kamu kurum amirlerimize, Oda başkanlarımıza, STK temsilcilerimize ve iş insanlarımıza ayrıca teşekkür ederiz."dedi.

YOĞUNLUKTAN DOLAYI PROTOKOL AÇILIŞ YAPAMADI
Van'da bir iş yerinin açılışına gelen Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van ESOB Başkanı İsa Berge, KOSGEB Van il müdürü Bilal Emre Güray ve iş insanları yoğunluktan dolayı kurdele kesemedi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van van haber meydan avm