Van'da ayakkabı fiyatlar tavan yaptı

TAKİP ET

Van'da bulunan mağazalarda en düşük mevsimlik ayakkabı 500 lira olurken, en kaliteli ayakkabı 5 bin lira oldu.

Van ilinde kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ayakkabı fiyatları yükseldi.

Van ilinde bulunan mağazalarda kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ayakkabı fiyatları yükseldi. Vatandaş, ikinci el fiyatlarına yöneldi.

Van’da ayakkabı mağazası müdürü Sait bey, “Van ilinde ayakkabı fiyatları yükseldi. Dünya genelinde indirim olacağı duyurulsa da fiyatlar arttığını buradan belirtmek isteriz. En düşük ayakkabı fiyatı 500 liradan başlıyor ve en iyi ayakkabı 5 bin lirayı buluyor. Artan maliyetlerin halk için zor olduğunu biliyoruz. Ayakkabı üreticilerinin bizlere gönderdiği fiyata KDV ve giderleri eklediğimizde ayakkabıda kazanç elde etmiyoruz. Halkımıza en uygun ayakkabıyı vermek isteriz. Bizlerde piyasaya göre yine en uygun ayakkabıyı veriyoruz.”dedi.

Vatandaşlar ise; “Van ilinde ayakkabı bulmaktan zorluk çekiyoruz. Ayakkabı fiyatları çok yüksek ve bizlerde ayakkabı almaktan zorluk çekiyoruz. Aayakkabı var lakin fiyatlar çok yüksek alım gücüde olmadığı için zorluk yaşamaktayız havalr şimdilik iyi gidiyor fakat önümüz kış yağmur çamurlar başlaycak bizim burda da bir kar yağdımı mayısa kadar kalkmaz fiyatların düşmesini temmenni ediyoruz. İkinci el ayakkabı satan esnaf yılmaz bey ise son iki yıldır en çok bu sene ikinci el ayakkabı satışlarım iyiyye gidiyor, vatandaşların alım gücü düştüğü için ikinci el ayakabıya yöneliyorlar biz bu drurumdan tabiki oldukça memnunuz işlerimiz açılmış oldu. Tadilattan geçirdiğimimiz ikinci el ayakkabı satışlarımızdan oldukça memnunuz."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

Van vanhaber van haber ayakkabı