Van Başhekimi insanların akıllarıyla alay etti – Kavga edip, trafik kazası geçirip hastaneye gelmeyin!

TAKİP ET

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, Kovid-19 ile savaş verdiklerine dikkat çekerek vatandaşların akıllarıyla alay edercesine paylaşım yaptı. Bunun üzerine Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Uca, sert cevap verdi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, soysa medya hesabında yaptığı açıklama tepkiye neden oldu.
 
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik’in sosyal medyada yaptığı açıklamaya göre; “Değerli insanlar, Kovid ile savaştığımız bugünlerde lütfen, birbirinizle kavga edip, bıçaklanıp kafa travması yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin! Her şey üst üste gelince zor oluyor. Lütfen dikkat edin.”dedi.
 
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik’in Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca’dan tepki geldi. Başkan Uca, Başhekim, bu kadar üzücü bir açıklama yapamaz dedi.
 
Başhekim Çelik halkımızla dalga geçiyor
 
Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Uca yaptığı açıklamada, “Sayın Başhekim, “Değerli insanlar” diye başlıyor. Sonra sanki bilerek bıçaklanıyor, kaza geçiriyorlar gibi düşünüp halkımızla dalga geçiyor. Bir de hastaneye gelirseniz tedavi zor olur deyip zaafiyet örneği gösteriyor. Kamu kurumlarımız ne olursa olsun milletimize hizmet içindir. Sn. Başhekim, bu kadar üzücü bir açıklama yapamaz. Hastaneyi geliştirmekle mesul olan bir görevli, vatandaşına umut vermeli, moral olmalıdır. Garabet harabete dönüşüyor maalesef. Hiçbir sağlık çalışanımız görevden kaçmaz ve bu süreç bize gösterdi ki asıl kahramanlarımız sağlık sektöründeki fedakar çalışanlarımızdır. Hal böyleyken bu arkadaşlarımızın çabalarını boşa çıkarmak, görevden kaçıyorlar izlenimi vermek kesinlikle kabul edilebilir bir konu değildir.” diye konuştu.


Sosyal medyada bir Mehmet Gök adında bir vatandaş ise; “Çok yanlış bir ifade, diyecek laf bulamıyorum... Yazık böyle yöneticiler, en önemli devlet kurumlarından birini yönetiyor. Sizin göreviniz vatandaşa hizmet etmek değil mi? Başka işiniz mi var bilmiyoruz?”dedi.
 
Van Gazetesi
Kaynak Haber: Van Basın
 






van van haber van haberleri son dakika van koronavirüs sebahattin çelik mehmet uca bölge hastanesi