Van'da belediye başkanından takdirlik yardım! Damı, kapısı ve penceresi olmayan aileye…

TAKİP ET

Van haber , Van Gazetesi haberleri  | Van Gürpınar Belediyesinden Damı, kapısı ve penceresi olmayan aileye belediyeden yardım edildi.

Van haber , Van Gazetesi haberleri  | Van’ın Gürpınar Belediyesinde ikamet eden Yılmaz ailesine Van Gürpınar Belediyesinden büyük destek.

Vatandaşlarımıza bizler sahip çıkamıyorsak, bir anlamı kalmıyor. Bizlerin ayıbıdır. Bizlerde Van Gürpınar Belediyesi olarak, kendi arsalarında bu vatandaşlarımıza ev inşaatına başlayacağız."dedi.

Konuşmalarına şu ifadelerle devam eden Hayrullah Tanış;

"Eğer insanlarımız damsız bir evde yaşıyorsa, sizin daha lüks evlerde yaşama şansınız ve hakkınız yoktur. Bu durumda olan ailelerimize yardımda bulunmak bizim insani görevimizdir. Belediye olarak;  bu ailelere yardım etmenin gurunu yaşıyoruz. Osman ağabeyimize ev yaptık ve sembolik olarak bu evin açılını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra çou ailemize yardım etmeye devam ediyoruz. Bölgemizde ev eksikleri olan ailelerimizin eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bu bizim en büyük görevlerimizden biridir."dedi.

Damı, kapısı ve penceresi olmayan evde yaşam mücadelesi veren Yılmaz ailemiz, Gürpınar İyilik Merkezimizin yürüttüğü çalışma ile sıcak yuvalarına kavuştu. Ekiplerimizce inşaatı kısa sürede tamamlanan evin anahtarını Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış aileye teslim etti.

Evinde kavuşan aile sakinleri Van Gürpınar Belediye başkanı Hayrullah Tanış'a teşekkürlerini iletti.

Van Gazetesi – Özel – Hikmetullah Yetkin
 

hayrullah tanış van haber van gazetesi gürpınar evsiz damsız van güncel belediye